Numerous interesting events will take place at Tenoma Gallery - Fukuoka during the month of November. A serie of seminars on terroir food and drinks is organized: steam cooking, "slow" food, miso, terroirs... Updates of the whole program are available here. Vins Fins Motohama is co-organising the event on the 25th 17:00-20:00. I will make a short communication about french "terroirs" (not just terroir wines!). That will be followed by a wine meeting where people will have the opportunity to put theory in practice by tasting genuine wine and bread.
We will keep you informed.
I hope to have the pleasure to see you there.
Kind regards.
手の間では11月に様々なイベントが計画されています。スチーム料理、味噌などのテロワールの食と飲み物に関するシリーズです(特にスローフードの言葉に感銘!)。プログラムの詳細は手の間さんの案内葉書(こちら)に載せてあります。ヴァンファン本浜は25日(金)17時から20時を担当します。私はフランスのテロワール(単にテロワールワインだけではないですよ!)について短いお話をします。そして、セオリーを実践に移して、本物のワインとパンを味わいます。
詳細はこれからご案内していきます。
皆さんにお会いできるのを楽しみにしています。
テロワール(作物の地域性・生育環境)を識る・実感する食と飲み物 第一回
秋のミニ・マルシェとワイン会
日時:11月25日(金)■ミニ・マルシェ11時~17時■ワイン会17時~20時
チケット:風コース1,200円、土コース1,800円、光コース2,500円(各2グラス)
場所: 手の間(てのま) http://www.tenoma.net
TEL
092-761-0395
〒810-0023福岡市中央区警固2-19-9
百田ビル2階